Panon Hideung

Cipt. Ismail Marzuki

Panon hideung ... Irung mancung
Pipi koneng ...Putri Bandung
Putri saha  ... Di mana bumina

Abdi resep ... Ka anjeuna
Siang wengi ... Kaimpi-impi
Hate(badan) abdi sararedih

Teu emut(ingat) dahar
Teu emut(ingat) nginum
Emut kanu geulis
Panon Hideung





* kalau ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya - terima kasih

[ Lirik Lagu Panon Hideung - Lagu Daerah Jawa Barat, ada di http://liriknusantara.blogspot.com/2012/08/panon-hideung.html ]

2 comments:

  1. Tertulis:
    Abbi reseup Kaanjeunna
    Harusnya:
    Abdi resep ka anjeuna
    Artinya:
    Saya suka sama dia

    Tertulis:
    Hate Abdi Sara redih
    Teuemut dahar
    Teuemut nginum
    Harusnya:
    Hate abdi sararedih
    Teu emut dahar
    Teu emut nginum
    Artinya:
    hati saya selalu sedih
    Tak ingat makan
    Tak ingat minum

    ReplyDelete