Pitik Tukung - Pitik Cilik

Aku duwe pithik cilik, wulune brintik
Cucuk kuning jengger abang, tarung mesti menang
Sopo wani karo aku, musuh pithikku

Aku duwe tukung, buntute buntung
Saben dina mangan jagung, mesti wani tarung
Sopo wani karo aku musuh pithikku




* kalau ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya - terima kasih

[ Lirik Lagu Pitik Tukung - Lagu Daerah Jawa Tengah, ada di http://liriknusantara.blogspot.com/2012/08/pitik-tukung-pitik-cilik.html ]

2 comments:

  1. Kayane (sepertinya) anggone ngetik (menulisnya) kudune kaya mangkene iki (seharusnya seperti ini):

    Aku duwe pitik cilik wulune blirik
    Cucuk kuning jengger abang, tarung mesthi menang
    Sapa wani karo aku mungsuh pitikku!

    Aku duwe pitik brondhol
    brodol mung mlakune megal-megol tarung mesti nothol,
    sapa wani karo aku mungsuh pitikku!

    Aku duwe tukung, buntute buntung
    Saben dina mangan jagung, mesthi wani tarung
    Sapa wani karo aku musuh pitikku!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang bait kedua hanya tambahan saja, mohon maaf kalau malah mengganggu. Terima kasih. Boleh diabaikan.

      Delete