Warung Pojok


Akeh wong padha kedanan masakan,
Akeh wong padha kelingan pelayan
Ora klalen kesopanan ning sekabeh lelangganan

Yen balik tas jalan-jalan mingguan
Mumpung bae tas gajian kaulan
Warung Pojok go ampiran etung-etung ke kenalan

Reff.
Tobat dhendhenge,
Sega gorenge,
Emi rebuse dhaginge gedhe gedhe

Adhuh kopie,
Tobat bukete
Adhuh manise persis kaya pelayane

Pura-pura mata mlirik meng dhuwur
padhahal ati ketarik lan ngawur
Nginum kopi mencok nyembur kesebab
nyasar meng cungur




* kalau ada salah kata atau salah ketik mohon koreksinya - terima kasih

[ Lirik Lagu Warung Pojok - Lagu Daerah Cirebon Jawa Barat , ada di http://liriknusantara.blogspot.com/2012/09/warung-pojok.html ]

No comments:

Post a Comment